Κάντε κλικ εδώ για την ίδια συνταγή αλλά Mobile Friendly (έκδοση για κινητά)

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΞΥΔΙΟΥ

ΠΩΣ, ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΠΟ, ΑΠΟΚΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΞΥΔΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ


Ανήκει στην κατηγορία:
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή
διαβάστηκε: 11188 φορές
εκτυπώθηκε: 83 φορές

Τι θα χρειαστούμε:

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ

 

Πως το κάνουμε:

Το εκπληκτικό αυτό ξύδι μας προέκυψε μετά από διάφορους πειραματισμούς, που πάντα κάνουμε στις κουζίνες του τσουκαλιού.

Ένας από τους μάγειρες (ο πιο πειραματιστής από όλους μας) αποφάσισε να ενώσει ένα μπουκάλι ξύδι βαλσάμικο (αγορασμένο από το LIDL) με ένα λευκό κρασόξυδο (ΤΟΠ) και αυτό που προέκυψε άφησε άφωνους τους συνδαιτημόνες μας.

Ένα αρωματικό ξύδι που ταιριάζει τέλεια με κάθε, σχεδόν σαλάτα.

Ο τρόπος παρασκευής - ή καλύτερα μίξης - έχει ως εξής: Αδειάζουμε το μισό μπουκάλι από το βαλσάμικο σε ένα δοχείο και το γεμίζουμε (το μπουκάλι το βαλσάμικο) με λευκό κρασόξυδο μέχρι να γεμίσει.

Μετά, στο μπουκάλι του κρασόξυδου, συμπληρώνουμε το βαλσάμικο που αδειάσαμε και είμαστε έτοιμοι!

Έχουμε δύο μπουκάλια από το νέο εκπληκτικό μας ξύδι!!!

Περιμένουμε αποτελέσματα από τα δικά σας πειράματα - χαρμάνια

 


Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!


Σου άρεσε; Κάνε Like! Τι σου κοστίζει;