ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝΑυθεντική γεύση, πρωτεΐνες χωρίς λάδια και βούτυραΑνήκει στην κατηγορία: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 22552 φορές. Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 213 φορές.
|
|
Τι χρειαζόμαστε:
2 αυγά (L - XL)λίγο νερό (από μια κουταλιά μέχρι μισό ποτήρι) αλάτι, πιπέρι (μαύρο), ρίγανη Πώς το κάνουμε: Σπάμε και βάζουμε το περιεχόμενο των αυγών σε ένα πυρίμαχο γυάλινο σκεύος. Ρίχνουμε ελάχιστο νερό (από μια κουταλιά μέχρι μισό ποτήρι) και αλατοπίπερο. Εγώ προτιμώ να βάζω και ρίγανη! Με ένα απλό μίξερ (σαν αυτό που χτυπάμε το φραπέ) ή με ένα πηρούνι χτυπάμε ελαφριά το μίγμα (να σπάσουν οι κρόκοι αλλά όχι να αφρίσει και πολύ). Βάζουμε το σκεύος στο φούρνο μικροκυμάτων. Το βάζουμε για 4 με 6 λεπτά στα 900W. Αν ο φούρνος μας είναι μικρότερης ισχύος μεγαλώνουμε το χρόνο (π.χ.: 6 με 8 λεπτά στα 700W). Σημασία έχει να ψηθεί όλο το αυγό. Θα γευτείτε την πιο ελαφριά ομελέτα που έχετε φάει ποτέ. Τη συνταγή μας την έστειλε ο Χρήστος Νικολαΐδης, Αθήνα. |
|