Τι θα χρειαστούμε:
1 κιλό μοσχάρι ρολό
Ελαιόλαδο
1 λεμόνι χυμό
½ φλιτζάνι κρασί λευκό
Αλάτι – πιπέρι
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
1 σφιχτό αυγά
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1 κούπα μαγιονέζα
3 κουταλιές λεμόνι
Πως το φτιάχνουμε:
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και ροδοκοκκινίζουμε το κρέας.
Μόλις πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές ρίχνουμε το κρασί, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι.
Μεταφέρουμε το κρέας μαζί με το ζουμί και λίγο νερό σε ένα ταψάκι και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 με 1½ ώρα.
Αν δούμε πως αρπάζει (παίρνει γρήγορα και άλλο χρώμα) το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Όταν ψηθεί το κρέας το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
Χτυπάμε στο μούλτι τη μαγιονέζα, τον τόνο, το αυγό και το λεμόνι μέχρι να γίνουν μια πηχτή κρέμα.
Δοκιμάζουμε και, αν χρειάζεται, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Βάζουμε τις φέτες του κρέατος σε ένα πιάτο ως εξής: μία - μία τις φέτες και ενδιάμεσα περιχύνουμε σάλτσα.
Δηλαδή μια στρώση κρέας, μια στρώση σάλτσα το ένα πάνω στο άλλο.
Όταν τελειώσει το κρέας περιχύνουμε τη σάλτσα επάνω και γύρω από τον "πύργο".
Αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο όλη τη νύχτα και πριν το σερβίρισμα γαρνίρουμε με την κάπαρη και φέτες λεμονιού.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!
ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Και μετά λένε γιατί τους λένε μαλάκες!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PHOTOSHOP. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
...και αυτή που το φοράει το αγόρασε επειδή πιστεύει
ΑΡΧΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
Όταν υπάρχει αρχή διά της βίας τότε όλοι μας, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, πρέπει να προσέχουμε πολύ!
CHEESUS CHRIST ΕΣΥ SUPERSTAR
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
GET OVER IT - ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Δηλαδή έλεος με τα κολλήματα!
ΝΑ ΟΙ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΗ ΤΕΛΙΚΑ;
Η ΑΛΛΙΩΣ, ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ SMARTPHONES
ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΕΣΥ;
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ;
ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ